x
Prayer Workshop logo image

Prayer Workshop

October 26, 2019 Free
Registration is open
Already registered? Log in

Dates & Times

  • Oct 26, 2019
    8:30am - 1:00pm

Cost

  • Standard
    Free

Details

Workshop Format
8:00 to 8:30 (30 minutes) - Registration; Breakfast & Connecting
8:30 to 8:45 (15 minutes) - Welcome & Opening Prayer - Instructions for the Day
8:45 to 9:30 (45 minutes) - 1st Large Group Session - “Lord Teach Us to Pray” (Terry Magee)
9:35 to 10:20 (45 minutes) - Breakout Sessions
-Prayer Journaling (Kirsten Kline)
-Praying in Color (Ardeth Bonner)
10:20 to 10:35 (15 minutes) - Break (transition)
10:35 to 11:05 (30 minutes) - 2nd Large Group Session - “Know the God You’re Praying to” (Kim Magee)
11:10 to 11:55 (45 minutes) - Breakout Sessions
-Names of God (Kim Magee)
-Praying Scripture (Kirsten Kline)
Noon to 12:30 (30 minutes) - 3rd Large Group Session - “Overcoming Prayer Obstacles” (Ron O’Neil)
12:30 to 12:45 (15 minutes) - Wrap-up/Next Steps (Ron O’Neil)